« vorige overzicht volgende »

Leuke verassing en hoog bezoek... (06/06/2016)

Na een poosje radio stilte eindelijk weer eens een berichtje uit Jeffreys Bay. Vaak gaat dit niet eens bewust maar ook hier ‘vliegt de tijd’ zullen we maar zeggen;)
 
Een paar weken terug kregen we tot onze verassing een gift van de Gereformeerde Kerk Katwijk. Rond die tijd was de hal in Humansdorp zo goed als klaar en omdat in deze hal o.a. binnensporten met de kinderen van de Rainbow School gedaan worden, wilden we heel graag een stevige tafeltennistafel. Met deze donatie hebben we vorige week een prachtige tafel kunnen aanschaffen. Via deze weg willen we de Gereformeerde Kerk in Katwijk bedanken voor hun betrokkenheid!
 
Het was ook even extra gezellig in de afgelopen periode omdat we een paar dagen bezoek hadden. Goede vriend Piet de Vries en zijn dochter Joyce zijn met een 4x4 bakkie een hele gave trip door Zuid Afrika aan het maken en hadden ook een paar dagen Jeffreys Bay op de planning staan.

Kattukers in die baai is altijd goed en geeft altijd erg veel gezelligheid! Omdat Piet kan golfsurfen was het extra leuk dat we naast een bezoek aan het project ook nog even konden genieten van de golven van Jeffreys Bay.
 
En dan als laatst ons verlof naar Nederland. Over een paar weken is het zover, het komt nu echt heel dichtbij en we zien er dan ook enorm naar uit. Voor Ellen is het zelfs 1,5 jaar geleden dat zij voor het laatst in Katwijk was en daarom hoogste tijd om weer quality time met familie en vrienden te gaan hebben.
Tijdens deze periode zullen we in de woning boven het gemeentecentrum 'de Haven' van de Baptistengemeente verblijven. We zijn ontzettend dankbaar dat we hier kunnen verblijven!


Pieter & Ellen op Instagram