« vorige overzicht volgende »

Katwijkse motorbende in Jeffreys Bay... (12/01/2016)

In december was er opeens een leuke verassing voor ons in Zuid Afrika. Onze neef Peter van Beelen stond met zijn motor bij ons op de stoep. Afgelopen September was hij samen met zijn vriend Dave Ouwehand begonnen aan een off road, ‘back to basic’ trip door Zuidelijk Afrika.
Hun eigen motors zijn hiervoor verscheept vanuit Nederland naar Zuid Afrika.

De trip begon in Zuid Afrika en daarna hebben ze Namibië, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Tanzania, Swaziland en Lesotho aangedaan. Voor beide mannen een onvergetelijke trip die in totaal zo’n 20.000km is geweest.

U kunt zich voorstellen dat Peter genoeg te vertellen had toen hij bij ons op bezoek was. Het was een gezellige tijd en het blijft voor ons elke keer weer leuk om Katwijkers te mogen verwelkomen in Jeffreys Bay. Twee dagen later kwam de rest van de motorgroep langs Jeffreys Bay.

De Katwijker Dave Ouwehand bleek ook een bekende. Dave had jaren geleden nog weleens een biertje voor mij getapt tijdens de gouden jaren van Bar de Musketier in de Zuidstraat.

Na een gezellig bakje koffie met elkaar gedronken te hebben gingen de mannen weer verder met de laatste week van hun reis. 

U kunt hier foto's bekijken van de reis die de mannen hebben gemaakt.
Pieter & Ellen op Instagram