Welkom

Wij zijn Pieter(35) en Ellen(38) de Vreugd. Sinds Augustus 2012 werken wij beide als vrijwilligers voor een onbepaalde tijd mee in het ontwikkelingsproject 'Victory4All' in Jeffreys Bay, Zuid Afrika. Een project wat als focus heeft om 'uit te reiken naar kinderen, jongeren en gezinnen in nood.'
Een missie naar ons hart.

Via deze site houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkeling en nieuwtjes. Heeft u vragen? Mail ons via pcdevreugd@gmail.com

Nieuws

Groeten uit Katwijk Geplaatst op: 16-06-2017
Groeten uit Katwijk
Leuk dat u even de tijd neemt om deze, voor ons speciale, blog te lezen.  De kans is namelijk zeer groot dat dit de laatste keer is dat wij u zullen lastig vallen met een bericht;)   Begin Maart zijn we aangekomen in Katwijk en...

» Lees verder

Pieter & Ellen op Instagram