« vorige overzicht volgende »

Einde van de samenwerking, begin van een leuke tijd.. (15/12/2012)

In de pauze een potje rugby met de kids

Aan veel dingen (niet alles) komt een einde, zo ook aan de samenwerking met mijn broertje Johan. Johan is gestopt met zijn job als medewerker onderhoud bij V4all. Op 11 Januari gaat hij trouwen met zijn Zuid-Afrikaanse Abigail. Daarna kan hij (i.v.m. visum) zijn centjes gaan verdienen bij een lokaal bouwbedrijf. Het waren mooie tijden met af en toe wat uitdagingen. De kinderen en de medewerkers van V4all zullen hem gaan missen, wat waren ze dol op dat blonde ‘mannetjie’ uit Nederland.
 
Waar in Nederland de kerstvakantie voor de deur staat begint hier de zomervakantie. De scholen van V4all zijn gesloten en veel medewerkers zijn op verlof bij hun familie. Wij mogen op dit moment contactpersonen zijn voor V4all als er onvoorziene zaken gebeuren, zo wordt er door een paar bedrijven nog hard gewerkt om de nieuwe klaslokalen van Noah’s Ark af te krijgen voor het nieuwe schooljaar. Daarnaast zullen we de tuinen van het project in het oog houden en zal Ellen lopende administratieve zaken oppakken.
 
Verder krijgen wij de komende tijd bezoek uit Nederland. De ouders van Pieter vertrekken maandag 17 december naar Zuid-Afrika en zullen na een paar dagen Kaapstad vrijdag 21 december aankomen in JB. We zien er enorm naar uit om na 4 maanden weer in nabijheid te zijn van naaste familie en gaan zeker een leuke tijd hebben met elkaar!RainbowNation!?
RainbowNation!?
In de pauze een potje rugby met de kids
In de pauze een potje rugby met de kids

Pieter & Ellen op Instagram