« vorige overzicht volgende »

Nomaden 2.0 (12/01/2015)

Met blijdschap kunnen we u vertellen dat we op ons nieuwe stekkie zitten. We troffen het gemeubileerde huurhuis niet vies, maar Afrikaans schoon aan. We zijn zaterdag zo goed als de hele dag bezig geweest met schoonmaken en kasten inruimen. We waren erg blij toen we de klus af hadden en s ‘avonds met onze benen rechtuit op de bank zaten.
 
In dit huis wonen we tot 1 April, daarna verhuizen we weer terug naar ons vertrouwde huurhuis. Hier hebben we vorig jaar namelijk ook al in gewoond. Op dit moment is de eigenaar van dat huis samen met zijn gezin in Jeffreys Bay.
 
Het leven zonder een naar eigen smaak ingerichte woning zal waarschijnlijk nooit wennen maar des te dankbaarder zijn we dat we de komende maanden weer mogen verblijven in een zeer net en (nu) schoon huisje. Het uitzicht zijn we ook zeer content mee! (zie foto)
Zo komt het gezegde; elk nadeel heeft zijn voordeel ook weer op zijn pootjes terecht. Uiteraard alle eer aan de Heer die boven alle gezegdes uitstijgt.
 
Verder gaat het acclimatiseren goed, vandaag zijn we ook allebei voor het eerst op het King's College geweest en de temperaturen van plus 24 graden beginnen steeds meer te wennen. De zomer is in volle gang, de zomer waar de nachtelijke avonturen met de muggen ook bij horen;)

Pieter & Ellen op Instagram