« vorige overzicht volgende »

Ouderavond (01/05/2015)

Cricket Talent

Vorige week hadden we op het King’s College een ouderavond. Per schooltermijn houden we er een. Het is elke keer weer spannend wat de opkomst zal zijn. Vorig jaar was het een keer erg regenachtig, helaas kun je dan een lage opkomst verwachten. Dit keer was het droog en de opkomst was sinds tijden niet zo goed. Voor het hele team van King’s College erg fijn. Dit soort avonden is ook van belang om de relatie en het contact tussen de teachers en de ouders te versterken.
Het eerste half uur waren we met iedereen in de hal. Dit keer hadden we de avond ook aangekleed met een optreden met het koor.
Wanneer je het koor laat zingen is succes verzekerd, het is altijd weer mooi om de kinderen lekker te zien zingen.
Na het koor mocht Pieter iets vertellen over de sport, leuk om te horen dat ouders enthousiast zijn over wat er allemaal gebeurd op dat gebied.
 
Daarna was het de tijd voor ‘die Holland vrouw’. Zo wordt Ellen nog weleens aangesproken door sommige ouders en kinderen. Ellen mocht deze avond iets vertellen over de financiën. Vooraf was ze een klein beetje zenuwachtig maar het ging helemaal goed!
Ellen riep de ouders o.a. op om de minimale maandelijkse bijdrage (+/- 4,50) die we vragen, trouw aan het begin van de maand te betalen omdat we die inkomsten hard nodig hebben. Ook  de wanbetalers werden door Ellen liefdevol aangesproken.
Ondanks dat zij geen populaire boodschap had werd deze toch goed ontvangen, nu maar hopen dat dit ook omgezet wordt in daden.
 
p.s. binnenkort zal onze website ook een mobiele versie hebben. Dit betekent dat het een stuk prettiger wordt om deze nieuws berichten op uw mobiele telefoon te lezen

Cricket Talent
Cricket Talent

Pieter & Ellen op Instagram