« vorige overzicht volgende »

Nieuwe lokalen 'Noah's Ark' Playschool (03/11/2012)

De bouw door lokale werkers in augustus

‘Noah’s Ark’ playschool is de ‘school’ waar ongeveer 140 kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 1 t/m 6 jaar. Op deze playschool (midden in de sloppenwijk) worden de kinderen iedere morgen verwelkomt door liefdevolle teachers. De kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door het spelen met elkaar, creatieve activiteiten, zingen en dansen. De klassen worden zo klein mogelijk gehouden (ongeveer 20kinderen) om de persoonlijke aandacht te waarborgen. De kinderen krijgen ook twee maaltijden per dag.
Door deze eigenschappen is ‘Noah’s ark’ een plek waar veel ouders hun kinderen naar school willen laten gaan.
In de praktijk betekent dit dat ‘de vraag groter is dan het aanbod’ en de directrice van de school moet dagelijks ouders telleurstellen door hen te vertellen dat de school voor volgend schooljaar al vol zit. (schooljaar loopt van Januari tot December)
 
Daar tegenover staat dat we met onderhoudsteam druk bezig zijn om twee nieuwe lokalen af te maken. Deze twee lokalen gaan vanaf januari open voor de kinderen. Een geweldig mooie en dankbare klus. Vooral als je weet dat wat in deze lokalen gebeurd voor veel kinderen het verschil kan gaan maken in hun leven.De bouw door lokale werkers in augustus
De bouw door lokale werkers in augustus
Afgelopen maandag..
Afgelopen maandag..
Extra handen van andere jongens uit het project
Extra handen van andere jongens uit het project


Afgelopen vrijdag
Afgelopen vrijdag
Een klasje van Noah,s
Een klasje van Noah,s

Pieter & Ellen op Instagram