« vorige overzicht volgende »

Baie dankie (18/12/2015)

Over twee weken zitten we met z’n allen alweer in het jaar 2016 en zijn de pijlen alweer de lucht in geschoten.
 
Het jaar 2015 is weer razendsnel gegaan en wat hebben we weer een hoop meegemaakt en geleerd.
Ondanks dat het werk soms lastige kanten heeft beweegt de weegschaal zich voor ons naar positief en lijkt onze tijd in Jeffreys Bay voorlopig nog niet ten einde.
 
De basis of het fundament van alles is de naam van deze website; Pieter en Ellen, ook wel ‘Team Joy’ genoemd.
Zoals bekend schrijf ik vaak deze stukjes en kan ik het niet laten om Ellen een groot compliment te geven. Ik kan u verzekeren dat ze dit jaar een hoop op haar bordje heeft gekregen op het King’s College. In de morgen zei ze vaak; Ik doe dit werk voor de Heer en voor niemand anders!
Geweldig om te zien dat dit voor haar niet alleen woorden zijn, maar ook werkelijk laat zien dat dit haar de kracht geeft om door te gaan. Wat ben ik ontzettend trots op haar en wat een voorrecht om in 2016 ons koperen jubileum (12,5 jaar getrouwd) te mogen vieren.
 
Een tekst die centraal heeft gestaan dit jaar is Romeinen 11:36 wat zegt;
 
Want uit Hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen. Hem zij de heerlijkheid, tot in eeuwigheid
 
Met als fundament Team Joy en daar omheen in Zijn alomtegenwoordigheid onze Heer (Romeinen 11:36) gaan wij vol vertrouwen 2016 in en zeggen we samen met de Afrikaners ALLES SAL REG KOM!
 
We bedanken jullie voor de betrokkenheid op ons werk het afgelopen jaar. Jullie zijn onze rugdekking, een dekking die voor ons echt van groot belang is en waar we ontzettend dankbaar voor zijn.
 
Tot slot wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en positief 2016!

Pieter & Ellen op Instagram